Vacature: penningmeester

Voor Stichting ‘De Stad heeft je nodig’ hebben wij een goede penningmeester nodig. De stichting wil door de inzet van burgers die willen participeren in de lokale samenleving een bijdrage leveren aan een duurzame leefomgeving in de gemeente Haarlem. Wil jij een bijdrage leveren aan deze stichting en heb je ervaring en affiniteit met onderstaande werkzaamheden? Dan komen we graag met jou in contact!

Lees meer

Weer normale vaarregeling voor Spaarneveer

Fietspont Spaarneveer vaart vanaf maandag 28 februari 2022 weer volgens de reguliere vaartijden. De vaartijden zijn als volgt:
Ma t/m vrijdag                            van 07.30 uur  –  18.00 uur
Weekend- en feestdagen          van 09.00 uur  –  18.00 uur

Lees meer

Weer normale vaarregeling voor Spaarneveer

Fietspont Spaarneveer vaart vanaf maandag 27 september 2021 weer volgens de reguliere vaartijden. Ook kunnen vanaf deze dag weer officieel 12 passagiers worden overgezet. De vaartijden zijn als volgt:
Ma t/m vrijdag                            van 07.30 uur  –  18.00 uur
Weekend- en feestdagen          van 09.00 uur  –  18.00 uur

 

Lees meer

Riksja voor woonzorgcentrum Schoterhof Haarlem

Bij het Haarlemse woonzorgcentrum Schoterhof staat sinds kort een gloednieuwe riksja voor de deur. De tweewielige kar die wordt voortgeduwd door een fiets met elektrische trapondersteuning is geschonken door stichting De Stad Heeft Je Nodig. Met de riksja kunnen ouderen en mensen die zelf niet meer kunnen fietsen een fietstochtje maken.

Lees meer

Nieuwe kleding voor de ambassadeurs

De ambassadeurs van Spaarnelanden hebben sinds kort nieuwe kleding. Met de donkerblauwe bodywarmers zijn de ambassadeurs goed herkenbaar voor alle inwoners in hun wijk.

Lees meer

Tweede groep ambassadeurs van start in Haarlem

Vanaf vandaag kunnen opnieuw zestien inwoners van Haarlem zich officieel ‘ambassadeur’ van Spaarnelanden noemen. Uit handen van wethouder Cora-Yfke Sikkema ontvingen de ambassadeurs een certificaat na afronding van de speciale training die zij hiervoor volgden.

Lees meer

Word jij ambassadeur in jouw eigen wijk?

Spaarnelanden wil het leven in de stad leuker, duurzamer én socialer maken. Om de verbinding met de inwoners van de stad verder te versterken, zoeken we nieuwe ambassadeurs.

 

 

Lees meer

Al 14 ambassadeurs aan de slag in Schalkwijk

Het aantal vrijwilligers in de Haarlemse wijk Schalkwijk is gegroeid tot 14. Dit is de eeerste wijk waar ambassadeurs op deze schaal zijn geworven.

Lees meer

Spaarneveer al vijf jaar een groot succes

Fietspont Spaarneveer vaart vanaf maandag 27 september 2021 weer volgens de reguliere vaartijden. Vanaf deze dag mag de pont ook officieel weer 12 passagiers overzetten. Dit is mogelijk door het loslaten van de regel om 1,5 meter afstand van elkaar te houden.

Lees meer