Stichting De Stad Heeft Je Nodig is op zoek naar vrijwillige schippers voor het Spaarneveer in Haarlem (minimaal 8 uur per week beschikbaar).

Wat is het Spaarneveer?
Fietspont Spaarneveer is de verbinding voor fietsers en voetgangers tussen de Belgiëlaan in Schalkwijk en de Spaarnelaan in Haarlem-Zuid. Per overtocht kunnen 12 passagiers mee. Het pontje is sinds 30 augustus 2012 in gebruik. Stichting De Stad Heeft Je Nodig verzorgt de bemensing van de pont. De vaartijden van Spaarneveer zijn:

  • maandag t/m vrijdag 07.00- 19.00 uur
  • zaterdag 08.00-19.00 uur
  • zon- en feestdagen 09.00-19.00 uur

De overtocht is gratis.

Wat zijn de belangrijkste taken van de Schipper?
Het op een verantwoorde manier navigeren van de veerpont.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken enthousiaste en klantvriendelijke kandidaten die het leuk vinden om minimaal twee diensten van 4 uur per week de veerpont te navigeren. Een vaarbewijs en marifooncertificaat zijn verplicht. Ben je niet in bezit van een geldig vaarbewijs of marifooncertificaat? Dan biedt Spaarnelanden jou eventueel de mogelijkheid om deze te behalen.

Wat wij jou bieden
Een leuke afwisselende uitdaging! Er staat een vrijwilligersvergoeding tegenover en eventuele reiskosten worden vergoed.

Heb je belangstelling?
Je belangstelling kun je kenbaar maken door een schriftelijke motivatie en je CV per e-mail te sturen naar sollicitaties@spaarnelanden.nl. Spaarnelanden is partner van Stichting De Stad Heeft Je Nodig en verzorgt de bemensing van het Spaarneveer. Heb je inhoudelijke vragen over de functie, dan kun contact opnemen met Richard van Broekhuizen, Teamleider, bereikbaar op telefoonnummer 023 – 7517 256.

Bericht-2

Terug